2014-01-18 20:29:47• hírek • Szatmar.ro

Újra lesz jogi tanácsadás és tanácsosi audiencia az RMDSZ-nél

Újra lehet az RMDSZ-hez fordulni jogi tanácsadásért - tájékoztatta a sajtót Kereskényi Gábor. Újra indul a városi tanácsosok audienciája is.

Szerdától újból beindult az ingyenes jogi tanácsadás az RMDSZ keretén belül - tájékoztatta lapunkat Kereskényi Gábor parlamenti képviselő, a Szövetség szatmárnémeti elnöke.

„A jogi tanácsadás mindig nagy érdeklődésnek örvendett, ezért rövid szünet után újra beindítjuk. Fontosnak tarjuk ugyanakkor, hogy szakmailag jól felkészült ügyvédek álljanak az érdeklődők rendelkezésére", jelentette ki a parlamenti képviselő, aki maga is jogi tanulmányokkal rendelkezik.

Január 15-én Ressler István fogadta a nagyközönséget - 22-én Gittinger Orsolya, 29-én pedig Marginean Éva tart majd jogtanácsadást. A jogi tanácsadásra szerdai napokon 17 órai kezdettel kerül sor a Szatmárnémeti RMDSZ székházában, a Rákóczi (Mihai Viteazul) utca 10. szám alatt.

Ugyanitt és ugyanezekben az időpontokban egy másik szolgáltatás is visszatér téli hibernációját követően: a Szatmárnémeti Városi Tanács RMDSZ-es tagjai egymást váltva várják a szatmárnémetiek kérdéseit, problémáit, felvetéseit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: